6944841755 Δοξάτου 10, Ηράκλειο kmilioris3@gmail.com
hero image
 
 
     
 

Κωνσταντίνος Μηλιώρης
Κατασκευές Αλουμινίου & Σιδήρου | Ηράκλειο Κρήτη


Η επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μηλιώρη έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου με εξειδίκευση στα ενεργειακά κουφώματα.

Η έμπειρη ομάδα μας στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευών που αντικατοπτρίζουν την αισθητική, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα σε κάθε εφαρμογή.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου επιδιώκουμε καινοτομία και ακρίβεια στην ανάληψη κάθε έργου ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων.

 
     
   
 
 
 
     
 

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΦΑΜΡΟΓΕΣ

Οι εφαρμογές μας περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, πόρτες εισόδου, κάγκελα και περιφράξεις, μεταλλικούς σκελετούς κτιρίων και πάσης φύσεως ειδικές κατασκευές στα μέτρα και τις προδιαγραφές που χρειάζεστε.

 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Εξυπηρετούμε κατοικίες, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και καταστήματα σε όλο το νομό Ηρακλείου με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.
Με κάθε σας κάλεσμα, πραγματοποιούμε επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολογούμε τις ανάγκες σας και συντάσσουμε ολοκληρωμένη προσφορά έργου.

 
 
     
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.